Taller obert: Com funciona el marxisme?


Deprecated: Non-static method GP_Locales::by_field() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/modules/sharedaddy/sharing-sources.php on line 694

Deprecated: Non-static method GP_Locales::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/locales.php on line 1798

Davant dels esdeveniments que tenen lloc a Grècia, Ucraïna, Iraq, Llatinoamèrica i molts d’altres llocs. Com els analitzem? Com els podem copsar en relació a tota la fam i la opressió que observem?
Quin paper juga la crisi del deute en l’acumulació de capital? Perquè s’han produit dues guerres mundials i tanta misèria a costa d’invasions imperials? Com podem les oprimides de tots els països tombar el capitalisme?

I en un pla més mundà ens preguntem perquè es donen aquestes dictadures “toves” en els centres de treball? Perquè els empresaris i els banquers ho tenen tot i nosaltres només les mans?

Un activisme revolucionari coherent requereix una teoria revolucionària que ens ajudi a interpretar el món realment existent, i no el que ens pinten els mitjans de comunicació del règim, per a poder-lo canviar d’arrel.

Perquè creiem necessari reflexionar sobre el materialisme, la dialèctica i la lluita de classes per a entendre com funciona el marxisme.

Organitzem com a Estudiants En Lluita dissabte dia 10 de maig un taller de debat i reflexió sobre el marxisme com a teoria anticapitalista.

Al local d’En Lluita “La Jamància”. C/Ventalló núm. 28 Metro L4 Joanic

Material de debat:

Fulletó: ¿Cómo funciona el marxismo? Chris Harman: disponible a https://www.marxists.org/espanol/harman/1997/001.htm

Articles: Què és la dialèctica històrica? Els tres principis. Ramón Villalonga: Sèrie de 3 articles

http://enlluita.org/articles/qu-s-la-dialctica-histrica-els-tres-principis-i/#.U12XDFV_vZQ

http://enlluita.org/articles/qu-s-la-dialctica-histrica-les-tres-lleis-ii/

http://enlluita.org/articles/qu-s-la-dialctica-histrica-iii-lalienaci/

cartel

Deixa un comentari