Escola d’Estiu Anticapitalista


Deprecated: Non-static method GP_Locales::by_field() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/modules/sharedaddy/sharing-sources.php on line 694

Deprecated: Non-static method GP_Locales::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/locales.php on line 1798

Aquest curs ha estat un curs especialment crític, lluites obreres, feministes i estudiantils, vagues indefinides, avenç del feixisme a alguns llocs i retrocés en d’altres, crisi del règim i empoderament popular. Imperialisme i guerra l’estranger, privatitzacions i autoritarisme a casa.

escola d'estiu

S’ha acabat el curs i l’estiu és un bon moment per a aprofitar la disminució i aturada temporal de les lluites per a formar-nos. Per a formar-nos per a entendre el que passa al món, per a entendre el capitalisme i les seves dinàmiques, per a entendre la Troika i les seves polítiques.

Per això des d’Estudiants En Lluita organitzem aquest juliol una Escola Anticapitalista per a debatre i entendre com superar el feixisme, el masclisme, l’Estratègia Universitària 2015 i les altres ofensives neoliberals. El coneixement és poder i amb aquesta escola d’estiu esperem poder comprendre l’abast de les contrareformes educatives i socials per a poder bastir les necessàries xarxes de resistència popular. Dins i fora de la universitat.

Perquè si no bastim per nosaltres mateixes una contra hegemonia ideològica i social, al peu del carrer també, ningú ho farà ans el contrari. Ens adormiran amb el seu pensament únic i el seu discurs desmobilitzador. Instruïm-nos i organitzem-nos per a canviar els curs de la lluita en favor nostre.

“L’educació és un passaport cap al futur, el demà pertany a aquells que es preparen per a ell en el dia d’avui”. 1964, Malcom X

No et perdis l’escola d’estiu que tindrà lloc a Banyoles de l’11 al 14 de juliol al Mas cal correu s/n 17833 fontcoberta.

Adjuntem aquí el programa completPrograma Escola d’Estiu

Detalls Tècnics i Logístics:

Dies de realització 11-14 de Juliol (de divendres a dilluns)

1)      Lloc:Banyoles, Mas cal correu s/n 17833 fontcoberta  (bungalow, càmping). Un cop arribeu a Banyoles un company us passarà a recollir en cas de que no compteu amb mitjans per a arribar al càmping. Demanar per Justinn (699255399)

2)      Programa d’activitats: programa de xerrades i formació sobre els temes més rellevants. Com feminisme, marxisme,  estratègia del moviment estudiantil, antifeixisme,llei de reforma universitària, la funció de la organització… Detallat al principi.

L’escola ens ha de servir per a clarificar les nostres idees, formar-nos estratègicament i teòricament.

L’Escola d’Estiu Anticapitalista d’Estudiants En Lluita és oberta a tothom i s’hi pot accedir lliurement encara que sigui només a una xerrada.

3)      Preu: 10€, cinc per  a pagar l’entrada al càmping i cinc per a cobrir les despeses de menjar (esmorzar, dinar i sopar).

Horari:

Horari

Deixa un comentari