Crònica assemblea de la Escola de Enginyeria de Terrassa a la UPC del 24 febrer


Deprecated: Non-static method GP_Locales::by_field() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/modules/sharedaddy/sharing-sources.php on line 694

Deprecated: Non-static method GP_Locales::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/locales.php on line 1798

image_previewPer Oriol Manzanera. Jornades prèvies de la vaga estudiantil del dia 26 de febrer, a Terrassa s’ha produït una assemblea per decidir actuacions i quedar per anar-hi totes juntes a la manifestació i a la vaga.
L’assemblea es produeix després d’una parada a l’escola d’un mes en motiu del canvi de quadrimestre. Per tant, és el primer contacte de la lluita estudiantil aquest quadrimestre.
En aquesta assemblea s’ha proposat i aprovat la realització d’un passa-classes pel dia de la vaga, per informar als i les alumnes dels drets que tenim com a estudiants i instar-les a que s’uneixin a la lluita estudiantil. Igualment, cal informar a les nostres companyes de la UPC per les xarxes socials del perquè, i en què ens perjudica a nosaltres el 3+2.
També s’han tractat temes com les recuperacions i s’ha decidit fer una reunió de seguiment amb direcció, per obtenir informació de com va l’assumpte.
Tot seguit s’han proposat mesures per promocionar la assemblea:
Una plataforma de compartició d’apunts online per mostrar la solidaritat entre companyes en l’estudi del dia a dia, ja que tota la nostra lluita no es centra nomes en les raons de protesta, sinó també es promociona que la informació acadèmica ha de ser lliure i gratuïta.
Entre aquestes propostes també es realitzarà un esmorzar popular el dia 11 de març.
Així doncs, ha finalitzat una jornada d’assemblea en la qual es segueix amb la il·lusió de seguir lluitant pels nostres drets com a estudiants i d’impulsar la consciencia social en una universitat amb fama de no fer-ho, però que amb la ajuda de totes podem fer possible que aquesta imatge sigui cosa del passat.

Oriol Manzanera membre de Estudiants en Lluita.

Deixa un comentari