Comunicat de solidaritat amb l’estudiant represaliat

 

El passat 28 de febrer de 2013 es va convocar vaga estudiantil arreu dels Països Catalans, per defensar la universitat pública i de qualitat.

Les estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, com moltes altres, van mostrar la seva indignació contra les retallades que l’educació està patint dia rere dia.

Un grup d’estudiants va estar ocupant des de dies abans les instal·lacions del campus de Ciutadella-UPF per participar en la lluita contra la mercantilització de la universitat

Durant tota la nit anterior al dia de vaga, els membres de seguretat privada de la UPF posaren traves a qualsevol moviment que feien les estudiants que es van mobilitzar creant un clima de tensió contra les estudiants..

Sis mesos més tard, un dels companys va ser citat a judici per una suposada agressió a un membre del cos de seguretat. A més a més, la UPF i el seu antic rector Josep Joan Moreso han intentat fer tot el possible per a que es condemni aquest company, que només és culpable de lluitar per defensar l’educació i la universitat pública. El volen criminalitzar per no ser submís, la justícia un cop més s’inclina a favor dels rics i fa de braç armat de la classe dirigent (que quasi mai rendeixen comptes) .

Des d’Estudiants En Lluita, condemnem la parcialitat de la UPF i el seu equip rectoral. Així com, també condemnem la persecució de les estudiants que es mobilitzen.

És per aquest motiu, que recolzem i convoquem concentració el proper dimarts 17 a les 10.30h davant la Ciutat de la Justícia, per donar suport a aquest company el dia del judici, i per denunciar la criminalització del moviment estudiantil.

 

Si ens toquen a una ens toquen a totes! La repressió no aturarà la lluita!

Deixa un comentari