Cinefòrum antifeixista: Feixisme SL.


Deprecated: Non-static method GP_Locales::by_field() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/modules/sharedaddy/sharing-sources.php on line 694

Deprecated: Non-static method GP_Locales::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/enluchao/public_html/estudiants/wp-content/plugins/jetpack/locales.php on line 1798

Els creadors de Deutocràcia i Catastroika tornen amb un documental nou sobre l’ascens del feixisme a Grècia.  Aques documental tracta la resposta feixista d’Alba Daurada a la crisi, la seva actuació xenòfoba i sobre la necessitat d’una resposta contundent de l’esquerra i la classe treballadora en conjunt per aturar el racisme i el masclisme que sembren els nazis.

En paraules dels propis creadors del documental:

“Volem explicar-vos històries curtes, desconegudes del passat, el present i el futur del feixisme i les seves connexions amb els interessos econòmics de cada època. Viatjarem des de la Itàlia de Mussolini, a la Grècia de l’ocupació Nazi, de la guerra civil i la dictadura i des de l’Alemanya Nazi d’Hitler fins avui en dia. El documental seguirà els passos de Deutocràcia i de Catastroika, on hem descrit les causes de la crisi de deute, les conseqüències del memoràndum, l’abolició de la democràcia i la liquidació absoluta del país.

El documental FEIXISME SL. aspira a estar inspirat i inspirar els moviments antifeixistes de tota Europa i al mateix temps de continuar un dels experiments més grans del periodisme independent. Per una vegada mes rebutgem qualsevol finançament de partits i companyies i comuniquem que el documental circularà lliurement, sense restriccions d’ús i transmissió.”

Des d’Estudiants En Lluita organitzem aquest cinefòrum antifeixista per a poder debatre col·lectivament sobre l’ascens del feixisme a Grècia i extreure’n lliçons per a aturar el feixisme a Catalunya i a l’estat espanyol.

Comptarem amb el company Lefteris Banos que presentarà i contextualitzarà el documental en relació a la situació actual de Grècia.

Lefteris Banos és membre d’En Lluita i del Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (Partit Socialista dels Treballadors) l’organització germana d’En Lluita a Grècia.

Tràiler del documental disponible a http://www.dailymotion.com/infowar

Més informació sobre el documental a http://infowarproductions.com/fascismo_sl/

Deixa un comentari